- صفحه اصلی
- محصولات
- رادیاتور
رادیاتور
دما مطبوع رادیاتور ها را در انواع رادیاتور آلومینیومی و پنلی در برند های شناخته شده و معتبر در کرج و تمامی استان ها به مشتریان گرامی عرضه کرده و با کیفیت ترین محصولات را ارائه می دهد.
طرز کار رادیاتور به این صورت است که گرما از طریق موتور خانه یا پکیج ها و توسط آب گرم به رادیاتور ها منتقل می شود و با انتقال گرما به صورت جابجایی یا تابشی توسط رادیاتور ها محیط پیرامون گرم می شود. پس از گذشت زمان و انتقال حرارت از رادیاتور به محیط دمای آب گرم درون رادیاتور کاهش پیدا می کند و دوباره از طریق مدار برگشت آب مجدد به موتورخانه باز می گردد و این سیکل دوباره تکرار می شود. انتقال آب گرم از موتور خانه ها به رادیاتور و بازگشت آن به موتورخانه توسط لوله های توکار انجام می پذیرد.
عملکرد رادیاتورها
رادیاتور ها در هر نوعی که باشند وظیفه تامین گرمایش محیط اطراف را داشته و نحوه عملکر آن به صورتی است که آب گرم یا بعضی اوقات بخار آب، در یک سیستم حرارت مرکزی تولید شده و از طریق رادیاتور داخل ساختمان به وسیله پمپ به تمام نقاط رادیاتور توزیع می شود.
ویژگی های یک رادیاتور ایده آل
- یک رادیاتور ایده آل می تواند در مصرف انرژی صرفه جویی کند.
- حرارت آنها به صرفه بوده و در مدت زمان طولانی فضا گرم می ماند.
- در کمترین فضا، بالاترین ظرفیت حرارتی را دارند.
- راندمان بالای را دارند.
- محیط را بسیار زود گرم می کند.
- با حداکثر توان دارای دمای بالایی است.
- ویژگی های دینامیکی مناسب و بهینه ای را دارند.
- در زمان روشن شدن، گرمایش مناسبی دارند.
انواع رادیاتور از لحاظ شکل ظاهری
- رادیاتور پنلی فولادی
- رادیاتور پره ای آلومینیومی
- رادیاتور قرنیزی
- رادیاتور برقی
- رادیاتور شیشه ای
- رادیاتور حوله خشک کن
انواع رادیاتور شوفاژ از لحاظ جنس
- رادیاتور آلومینیومی
- رادیاتور فولادی
- رادیاتور چدنی
- رادیاتور استیل
- رادیاتور شیشه ای
نحوه نصب و محل قرارگیری رادیاتور
استفاده از رادیاتور زمانی امکان پذیر است که فاصله کف تا سقف ساختمان 3 متر باشد در غیر این صورت بهتر است از سیستم های گرمایشی دیگر مانند هواساز، فن کویل و سایر سیستم ها استفاده نمایید.
هنگام نصب رادیاتور ها به فاصله رادیاتور تا زمین و دیوار دقت نمایید، این فاصله معمولا بین 10 تا 12 سانتی متر از کف و 5 سانتی متر از دیوار می باشد.
بهتر است در محیط های مرطوب از رادیاتور های آلومینیومی استفاده شود.
بهتر است رادیاتور ها در کنار دیوار و در زیر پنجره یا دیواره های سرد ساختمان قرار گیرند.
می توانید اندازه و ابعاد رادیاتور و جنس آن را متناسب با نوع کاربرد، محل قرار گیری و میزان ظرفیت مورد نیاز با توجه به فضای محیط انتخاب نمایید.
هنگام نصب رادیاتور ها بهتر است از شیر های ترموستات خودکار بجای معمولی استفاده نمایید تا در مصرف سوخت (گاز) صرفه جویی کنید.
هنگام نصب رادیاتور از شیر های هواگیری خودکار استفاده نمایید تا با این عمل خطر نشت آب رادیاتور را کاهش دهید.
هر چه تعداد پره های رادیاتور بیشتر باشد میزان انتقال حرارت و گرمایش آن بیشتر خواهد بود و علاوه بر آن ظاهر رادیاتور ها با تعداد پره بالا به مراتب زیبا تر از کم پره می باشد.
سعی کنید هواگیری رادیاتور ها را به موقع انجام دهید تا خطر نشت آب از رادیاتور ها کاهش یابد، هواگیری رادیاتور ها بهتر است توسط تکنسین متخصص انجام شود.