رادیاتور پنلی ( فولادی )

رادیاتورهای پانل ممکن است یک یا دو پانل داشته باشند، هر چه طول پانل بیشتر باشد، سطح بیشتری برای رادیاتور وجود دارد تا گرما را منتشر کند.رادیاتور پانل همچنین ممکن است دارای نوارهای فلزی باشد که به پشت یک رادیاتور تک متصل شده و یا در وسط یک رادیاتور دوپنلی جوش داده می ‌شود این نوارها فاصله سطح زمین با رادیاتور را همچنان افزایش می دهند.

مزایای رادیاتور پنلی 

  1. بدنه رادیاتور پنلی به صورت یکپارچه است, بنابراین تمیز نمودن آن آسان بوده و به راحتی توسط یک دستمال مرطوب تمیز میشود.
  2. هزینه نصب این رادیاتورها پایین و نصب آنها نیز آسان میباشد.
  3. رادیاتور پنلی سازگاری خوبی با پکیج دارد و نیازی به هواگیری مداوم ندارد, تنها سالی یک یا دو بار هواگیری کافی میباشد.
  4. این نوع رادیاتور گرما را به میزان متعادل در فضا پخش میکند و بدنه ی آن تا حدی که باعث سوختگی شود گرم نمیشود.
  5. بازده انرژی رادیاتور پنلی حدود ۶۰ درصد است.
  6. این وسیله گرمایشی از جنس فولاد است و به همین دلیل کیفیت و ماندگاری آن بالا میباشد و مدت زمان گارانتی آن نیز توسط شرکت های تولید کننده طولانی است.
  7. این رادیاتورها دارای سطحی یکپارچه و بدون درز هستند و ظاهر آنها با دکوراسیون خانه های مدرن امروزی همخوانی دارد. زیبایی یکی از فاکتورهایی ست که رادیاتور پنلی در مقایسه با سایر رادیاتورها دارا میباشد.
  8. قیمت رادیاتور پنلی در مقایسه با سایر رادیاتورها از جمله پره ای کمتر است. زیرا جنس این رادیاتور از فولاد است و قیمت فولاد به نسبت آلومینیوم به کار رفته در رادیاتور پره ای پایین تر میباشد. بنابراین رادیاتورهای پنلی علاوه بر زیبایی از نظر اقتصادی نیز مقرون بصرفه هستند.

نکاتی در مورد رادیاتور پنلی

  1. نباید رادیاتورهای پنلی را به واسطه مبلمان یا اجزای دیگر خانه احاطه کنیم.
  2. تعبیه کردن قفسه‌ای کوچک در قسمت فوقانی رادیاتور سبب انحراف مسیر گرما و حرارت می‌گردد.
  3. در صورت عدم هماهنگی و یکنواخت بودن گرما در قسمت‌های مختلف و گوناگون رادیاتور، می‌توان احتمال داد که هوا در داخل رادیاتورها زندانی شده باشد؛ پس برای ممانعت از ایجاد چنین مشکلاتی، هواگیری مرتب رادیاتورها امری ضروری به حساب می‌آید.

چگونه برند مناسب رادیاتور پنلی را انتخاب نماییم

یکی از راههای تامین هوای گرم در ساختمان های اداری و مسکونی به کارگیری رادیاتور پنلی می باشد که با توجه به نوع کاربری و محیط جغرافیایی در سایز های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب بهترین برند رادیاتور پنلی از لحاظ ظرفیت گرمادهی و میزان توان حرارتی آن می باشد که در بازار ایران شرکت های داخلی و خارجی در این زمینه رقابت خاصی با هم دارند. به طور مثال از جمله این برند ها می توان به رادیاتور بوتان، ایران رادیاتور، سپاهان، لورچ، ایساتیس، ایران نوین، بارلی و تاش اشاره نمود. برای انتخاب رادیاتور پنلی باید با توجه به متراژ محل مورد نظر ابتدا ظرفیت گرمایی مورد نیاز را بدست بیاوریم و با مراجعه به کاتالوگ شرکت های تولید کننده یا با مشاوره رایگان کارشناسان دما مطبوع می توانید بهترین رادیاتور مورد نیاز را خریداری نمایید. برند های متنوعی از این نوع سیستم های گرمایشی در بازار موجود است که هریک قیمت رادیاتور پنلی را با توجه به برخی عوامل به مشتری ارائه می نمایند. از جمله سطح کیفیت آن، مدت زمان گارانتی، جنس و نوع پوشش رنگ از فاکتورهای اساسی و مهمی است که در قیمت رادیاتور پنلی نقش عمده ای دارد.

ساختار رادیاتور پنلی

رادیاتور پنلی در دو مدل تک کنوکتور (تیپ 21) و دو کنوکتور (تیپ 22) تولید می شود. کنوکتور بر خلاف اشتباه عموم که هر وسیله گرم کننده ای که جریان گرمایی ایجاد می کنند را کنوکتور می نامند، مبدل حرارتی است که بین دو صفحه و فضای خالی رادیاتور قرار دارد و بر اساس جا به جایی هوا این مبدل به سرعت گرما را از پایین به سمت بالا انتقال می دهد. کنوکتور ها به دو دسته ساده و دمنده دار تقسیم می شوند. عرض مدل دو کنوکتور دو برابر مدل تک کنوکتور می باشد.

دما مطبوع