- صفحه اصلی
- محصولات
- رادیاتور
- رادیاتور آلومینیومی
رادیاتور آلومینیومی
رادیاتور آلومینیومی که معمولا همراه با ترکیبی از سرب میباشد، برای انتقال گرما در مصارف گوناگونی استفاده میشود. از جمله کاربردهای رادیاتورهای آلومینیومی میتوان به استفاده از آن در سیستم گرمایشی شوفاژ منازل و اماکن مختلف جهت گرم کردن محیط اشاره نمود.
انواع رادیاتورهای آلومینیومی
-
رادیاتور آلومینیومی تمام دایکاست
-
رادیاتور آلومینیومی اکسترود
-
رادیاتور آلومینیومی دایکاست اکسترود
مزایای رادیاتور آلومینیومی
- رادیاتور آلومینیومی به دلیل جنس فلز مورد استفاده سبک می باشد.
- رادیاتورهای آلومینیومی در دراز مدت حتی در محیط های مرطوب مانند حمام زنگ نمی زنند.
- رادیاتور آلومینیومی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر ترک خوردگی و یا خم شدن می باشد.
- رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست می باشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است.
- امکان کاهش یا افزایش پره رادیاتورها و در نتیجه امکان افزایش توان گرمادهی بلوک رادیاتور در این رادیاتورها وجود دارد. (البته در رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست و رادیاتورهای دایکاست اکسترود)
- امکان تعویض پرههای آسیب دیده رادیاتور آلومینیومی مهیاست (اگر یک پره سوراخ شد یا به هر دلیل آسیب دید، امکان آنکه فقط همان پره را تعویض کرد وجود دارد.) البته گاهی هزینه بازکردن بلوک و تعویض یک پره بالاتر از خرید و تعویض کل بلوک رادیاتور میباشد.
- راندمان انتقال حرارت رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی بالاتر است.
به طورکلی رادیاتور آلومینیومی سبک تر، زیباتر و دارای ضریب هدایت حرارتی بالاتری نسبت به رادیاتور فولادی می باشد، اما از لحاظ قیمت گرانتر است.
نحوه انتخاب و خرید انواع رادیاتور آلومینیومی
به طور کلی یکی از روش های رایج گرمایش در آپارتمان ها و منازل استفاده از انواع رادیاتورآلومینیومی می باشد. آب موجود در رادیاتورها در سیستم حرارت مرکزی ساختمان (موتورخانه) توسط تجهیزاتی مانند مشعل و دیگ، گرم میشود و این آب گرم توسط پمپ و لوله ها به قسمتهای مختلف ساختمان هدایت و وارد رادیاتورهای هر قسمت میشود؛ هر زمان گرمای آب در اثر تبادل حرارت با محیط (توسط رادیاتورها) کاهش یابد، دوباره اب به موتورخانه هدایت شده تا گرم شود و این چرخه بارها تکرار می گردد.معمولاً از رادیاتورها در مکان هایی که نیاز به کنترل دقیق دما و رطوبت ندارند استفاده می گردد چرا که رادیاتورها عمدتاً دارای توانایی تولید گرما می باشند و قابلیت تنظیم درجه حرارت و رطوبت محیط را ندارند اما رادیاتورها در عین حال میزان رطوبت نسبی اتاق را نیز کاهش می دهند